skyltsöndag

det är ju nästan två veckor sedan jag bloggade nu, jag måste verkligen försöka skärpa mej. Dagen började med att jag och elin spelade med damerna, sedan gick jag elin och josse på stan, det var ju skyltsöndag idag, mysigt!! Nu sitter jag och ser på ensam mamma.FARSDAG

jag tycker det här är en väldigt jobbig dag, farsdag. De flesta sitter nog hemma idag och firar sina pappor medans jag går till graven och tänder ljus. Fast på ett sätt var det mysigt, att se alla tända ljus och känna att jag var närmare min pappa. Men det är klart att jag är sjukt avundsjuk på alla ni som har era pappor hemma idag. Kom ihåg att verkligen världesätta det. Det är så sjukt jobbigt att inte kunna göra det.


jag saknar dej, pappa♥

FREDAG

fredag igen, känns som att veckorna bara rullar förbi. Snart far jag och spelar match med j18 och sen blir det nog att fara på kågerocken en sväng med elin och elin. Ha en bra kväll!21:42

idag har det varit en helt vanlig vardag med skola och träning. Nu ska jag gå ner och duscha och sedan blir det att se nya avsnittet av one tree hill.


krya på dej vännen!♥

förlust

Det blev en förlust på matchen idag, men nästa gång tar vi dom, right? Nu väntar dagens höjdpunkt, ENSAM MAMMA.COLLAGE

Topshop | Accent | Guldfynd by Kenza | Converse


min lördag

Under dagen har jag hunnit med att vara med carro, köpt nya innebandyskor och klubba och spelat match med j18. Kvällen har spenderats med li, vi har sjungit singstar, ätit efterätt 2 gånger, pratat, skrattat och gått till kyrkogården, det var verkligen jättefint där med alla tända ljus.

fredag

Sitter hos carro nu, ikväll ska jag äta middag här. Senare kommer nog några brudar hit och har julmys med mig och carro! Idag har vi gjort knäck till ikväll och spelat lite fotboll.  


2010-11-04

Idag gick jag en sväng på stan med syster. Vi köpte en tröja som jag inte vet om det är min eller emmas eftersom båda ville ha den. Ikväll har jag haft innebandy träning, och nu har jag just sett Kenza Tyra show. Dom är verkligen skitroliga att titta på.

snart träning

dagen spenderades på stan tillsammans med carro. Hittade ett par byxor, en mössa och en halsduk. Jag kan inte bestämma mig om jag ska spara eller lämna tillbaka byxorna, dom är hur sköna som helst med jag är lite osäker på storleken. Snart har jag träning och sedan blir det att se de nya avsnittet av one tree hill.Om

Min profilbild