hanna

idag slutade vi kvart över 1, skönt. När jag kom hem fikade jag, och sedan gick jag ut och satte mig i solen. Ikväll har vi innebandy avslutning.


tisdag | dagens outfit

dålig uppdatering, jag har haft fullt upp med läxor och träningar så jag har inte haft tid. Nu har jag ett so prov att träna till och sen ikväll blir det träning.


jag har köpt nya skor


hanna



idag är det fredag och ikväll har jag varit hos ulla och roger, ulla fyller år idag. Jag ser på film nu, Red eye tror jag den heter. Bilden tog jag och hanna i torsdags på fotokursen, discodisco!!

18.58




idag har jag fotat vattendroppar, jag tycker jag fick några riktigt coola bilder faktist. Ovan ser ni några av dom, vilken gillar ni mest? Nu måste jag göra klart svenskan, han inte klart på lektionen.  

min nya väst



så här har jag sett ut idag, men jag hade jeans istället för strumpbyxorna.

22.25


träningen ikväll gick riktigt bra faktist och den var kul också, vi körde många nya övningar. Vi har en timmas sovmorgon imorgon vilket känns skönt men nu ska jag sova, GODNATT!

måndag hela dagen

jag funderar på att städa mitt rum ikväll, eller det är ett måste, jag har ingen ordning alls. Fast före det ska jag duscha jag har nog tänkt basta också. Tekniken var riktigt rolig idag.

 


min söndag

vid halv 9 imorse åkte jag, mamma, carro och hennes mamma iväg till malå. Vi hade det riktigt bra där, det var bara vädret som hade kunnat vara lite bättre. Ikväll har jag haft träning, riktigt jobbig var den mina knän värkte och jag hade lite ont här och var. Nu har jag no-läxa att träna till. 





 


bildlöst

jag var på stan med emma idag, jag köpte en macara och jeans västen jag kollade på förra gången. Det blir ett bildlöst inlägg ska gå till kocharna och se hockeyn nu. Senare får vi främmande. Ha en bra kväll!

onsdag

efter skolan idag for jag och carro till stan en stund, jag köpte lite småsaker. Jag hittade också en jättesnygg jeans väst men den köpte jag inte. Jag har just fikat och ska snart hoppa ner i sängen.

en fin bild på kusin anna!(:


frukost


fjällen






i onsdags till igår har jag som sagt varit i fjällen med elin, hennes familj och släkt. Och där har vi haft det riktigt bra. Skoter, bastu, tolkat, god mat, spelat kort, lekar, fiskat, vandrat, solat. Jag hade verkligen jättekul, tack elin och dina föräldrar för att jag fick följa med.


anna 2

imorgon vid 8 på morgonen kommer elin och hennnes familj och hämtar mej för då åker vi till fjällen. Jag kommer vara där till på söndag. Så det blir ingen uppdatering nu på flera dagar, men jag kommer nog hem med mycket bilder och massor att berätta. Jag väntar på att mamma ska komma hem och hjälpa mej med det sista. Ha det så bra alla!



Foto: Jag Modell: Anna

Vilken gillar ni mer, den här eller den förra? :)


anna


Foto:
Jag Modell: Anna


Ovan ser ni en bild från igår. Jag blev riktigt nöjd med några av bilderna  fastän inte vädret var på vår sida, håret blåste hit och dit.

Idag har jag varit med elin, vi har gjort massor av saker. Pratat, åkt madrass, spelat memory(elin har super minne), kollat på små snuttar av några filmer. Det där var lite av det vi har gjort idag. Jag och carro var också jätteduktiga imorse, vi for ut och sprang en runda.   

Om

Min profilbild