umeå fotbolls festival

Idag har jag varit med hanna, vi har badat i älven och fotat. Nu är allt packat, imorgon klockan 8 åker jag ju till Umeå där jag ska vara till söndag. Ska spela i uff där, med laget. Det kommer bli jättekul.


butterflies


Slush

När jag kom hem idag gick jag och anna till kajjen och köpte slush. Det var jättegott, men man blir lite less på det i slutet. Ikväll har jag träning.


blommor,
är hos farmor

Är hos farmor och stig nu, jag ska sova här inatt. Idag har jag och stig varit och badat, det var jättehärligt i vattnet. Jag har också fotat idag så nu har jag lite nya bilder att visa.hjärt-bokeh

testade att fota med hjärt-bokeh idag, det är riktigt fint. Jag lyckades inte få till någon jättefin bild men jag ska testa igen någon dag då det är ljusare ute.


Min nya kjolTrästocksfestivalen

Ikväll har jag fotat på trästocksfestivalen, det var jag och några till från fotogruppen. Vi gick runt och fotade vimmelporträtt sedan gick vi till Nisse där vi skrev ut bilderna och sedan hängde upp dom utanför tältet. Hanna ska sova här inatt och imorgon drar vi till umeå och shoppar, det kommer bli jätteroligt.
träningsdag

idag har jag varit på träningsdag i ersmark, det var mellan 10-15. Det var jättekul. Vi har också det imorgon. Efteråt badade jag och hanna i älven, det var jätteskönt i vattnet.mina nya tröjor

Nu är jag hemma efter att ha varit i hannas stuga sen i måndags. Jag har haft det jätteroligt där, vi har badat, kört moppe, kört båt, sett film och annat kul.

Förra veckan kom kläderna jag och emma beställde och jag har inte visat dom än. Men i allafall är båda tröjorna från H&M. Jag har inte riktigt bestämt mig än men jag behåller nog båda, linnet var lite kort men jag tycker det är så himla fint så jag vill inte lämna tillbaka det.

 


min helg

det har inte funnits någon tid över till att blogga i helgen, så jag tänkte berätta lite kort vad jag har gjort i helgen.
Fredag: var i boviken och hejjad på när Koh Men spelade. Efter sista matchen for alla till Storfälts ö där vi hade fest på kvällen. Jag tror vi var ungefär 40st, det var jättekul. Lördag: Åkte båt till boviken, såg på när Koh women spelade. Det blev en historisk seger för Koh Women. På kvällen åt vi surströmming i stugan med släkten och rolle. Idag: har jag spelat, jag spelade i Koh Kids. Vi gick mycket längre än vad vi hade trott. Vi var en straff ifrån att gå till final. Den här helgen har varit sjukt rolig.hannna<3det var myggigt

Jag sov ju som sagt hos hanna inatt, vi sov ute på deras studsmatta. Jag kan ju säga att det inte riktigt är någon hit att sova ute, det är myggigt och man sover inte så gott, men mysigt var det.


humla

Det var ett tag sedan jag uppdaterade sist, det är verkligen på tiden att jag gör det nu. I måndags fick vi främmande av Mia, Kenneth och Oscar i stugan, vi åt mat, åkte ring och pratade, det var jättetrevligt. I tisdags sov hanna i stugan med oss, vi tog kort, badade, gjorde roliga filmer, ägg jakt och annat kul. Nu ska jag till hanna, jag ska sova där inatt.


20:01

Idag har jag varit på stadsfesten med hanna, vi träffade hannes, rasmus, ebba och sandra där så då var vi med dom, det var riktigt trevligt. Jag och hanna köpte varmachips, det var hur gott som helst jag tror inte jag har ätit det sen förra året. Snart ska jag cykla iväg till olivia där jag ska tillbringa min kväll med några trevliga brudar.


Linne - H&M, Tröja - H&M, Jeansshorts - BikBok

Om

Min profilbild