färga håret mörkare?

Jag är jättetaggad på att färga håret, funderar på att kanske färga det lite mörkare. Får se om det blir till helgen kanske. Jag skjuter alltid upp alla läxorna till sista dagen, det kan vara väldigt skönt ibland men nu måste jag verkligen ta tummen ur och börja plugga till no provet jag har imorgon.
SNYGGT | JAG VILL HA


måndag

Jag hann inte med att uppdatera någonting på bloggen i helgen, jag orkar inte berätta allt jag har gjort, men ni kan läsa på hannas blogg vad jag gjorde i fredags/lördags om ni vill. Jag kan säga att jag har haft sjuktroligt i helgen, hanna du är bäst!
Skinnjacka - H&M, Halsduk - Rut m.fl., Kofta - Rut m.fl., Skor - Skopunkten

HELG


Tröja - H&M(ny), Kjol - Monki, Jacka - ?, Skor - skopunkten

Nu är det äntligen helg, kändes väldigt behövande att få vara ledig i några dagar. So provet idag gick väl sådär. Efter skolan idag var jag med hanna en stund innan hon skulle jobba. Jag väntar på att mamma ska komma hem och göra middag, sen ikväll ska jag till holken.

dålig uppdatering

det har varit riktigt usel uppdatering i veckan, men jag har verkligen inte haft någon tid över till det. Jag sitter och ser på idol nu, sen måste jag plugga till so-provet imorgon.
Picknick med li

Jag och li hade ju som sagt en lite picknick idag, vi satt ute på en äng och fikade och bara hade det jättebra. Snart ska jag till mormor och äta middag sen far jag och li till stan och ser på bio. Jag är skittaggad. Vi ska se i rymden finns inga känslor. Någon som har sett den?

LEDIG IDAG!

måndag idag, och vi är lediga. Jag hade tänkt ta mej en sovmorgon idag men såklart vaknade jag redan vid 8. Jag har gjort lite läxor och fotat nu på morron! Idag ska jag och li fara på picknick, det kommer bli jätteroligt!Canon EOS 500D + EF 50mm f/1.4 USM

konfaläger

har nu kommit hem efter ett helt underbart dygn i munkviken på konfaläger. Det var sjukt roligt där. Massa roliga lekar, nån samarbetsbana i skogen, badade, pratade, lägereld m.m.


en bild jag tog för några dagar sedan!HELG

FREDAG, ÄNTLIGEN HELG!
Efter skolan idag for jag olivia och carro till stan, jag hittade massa fina saker. Det är alltid så att när man inte behöver kläder så hittar man alltid massa fina kläder och när man behöver kläder så finns det aldrig några fina. Jag köpte en tröja idag, jag kanske lägger ut en bild på den imorgon.


Tröja - GinaTricot, Kjol - H&M, Leggings - H&M
(snyggt att det har gått hål i sockan så man ser stortån.)
idag har jag haft på mej:


Kofta - ?, Linne - Monki, Kjol - H&M, Strumpbyxor - H&M

20:57jag ligger i soffan och tittar på idol nu, jag önskar att jag hade kunnat ligga kvar här hela kvällen men nu ska jag göra mej lite fika och sedan sätta mej och göra lite läxor.

SKITSNYGGA


Kläderna här ovan skulle jag verkligen inte tacka nej till, skitsnygga är dom!

min tisdag

har varit ute i skogen hela dagen, vi var indelade i grupper och skulle göra olika samarbetsövningar. Det här har varit den drygaste dagen på länge. Ikväll har jag varit med li, vi har varit ute med gummibåten, pratat, sett idol, skrattat m.m.nytt halsband, som inte är så nytt

kom just hem från träningen. När jag skulle cykla hem kom jag på att jag hade glömt nyckeln i sjukväskan så då blev jag tvungen att lyfta cykeln hem. Så ägd jag blev haha. Nu sitter jag och ser på Biggest Loser Sverige.


jag kom på att jag nog inte har visat det här halsbandet för er. Jag köpte det i sundsvall.
Vad tycker ni om det?
Om

Min profilbild