17:29

Jag har precis ätit middag klart, kycklingsallad mums. Anna hade inget att göra före hennes tränig ikväll, så jag tro att hon skulle komma över en sväng. Som ni nog ser så har jag gjort en ny header, vad tycker ni om den?Krya på dej vännen!

onsdag | bild från fotokursen

Nu ska jag träna lite på spanskan, vi har prov imorgon. Jag lovade också att hjälpa mamma med maten. Ikväll ska jag på träning, och se andra avenyn.

 


Utkast: April 27, 2010

jag har just kommit hem från fotokursen. Idag var vi utomhus och fotade lite. Jag och josse gick till en lägda där vi hade tänkt ta kort på fåglar men det gick inte riktigt så bra, fåglarna flög iväg och josse plurrade i en vatten grop hah. Nisse hade också med sig en liten fotostudio, jag tog några kort på mina objektiv och josse tog kort på mitt kamerahus så jag har kanske tänkt att visa och berätta om min kamerautrustning sen. 

 

ska jag beställa?

Jag sitter och kikar på kläder nu, speciellt på klänningar till skolavslutningen. Jag har hittat många fina, jag kan inte riktigt bestämma mej om vilken jag gillar mest, men jag ska fundera lite på det och sen blir det kanske att jag beställer någon av dom.

måndag

jag har precis kommit hem från träningen. Nu ser jag på topmodel, jag och emma ska basta nu och sen har jag lite läxa att träna på.vår
jag har varit ute och fotat ikväll, och här ovan ser ni några av bilderna. Idag har jag varit på match,vi hade tränings match mot myckle. Det blev vinst med 2-1.

I miss you more than anyone will ever understand


                                      Pappa jag saknar dej, min älskade pappa. ♥


kebabtallrik

Efter att det har gått drygt 2 månader sen jag fyllde år så fick jag min födelsemiddag ikväll, och det var kebabtallrik, det var riktigt gott. Jag måste säga bättre sent än aldrig!

CAROLINE | BILD FRÅN KLOVA

snart ska jag cykla iväg till caroline, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Kanske skulle vi baka.


13:04

Gårkvällen bjöd på en hel del skratt, eller ja massor med skratt. Vi grillade - såg film - pumpade emmas cykel med en bilpump, vilket gick riktigt dåligt - farfars kalsonger och mycket annat kul.

 

Jag och min nya tidning | Anna Lundqvist

Äntligen helg!
Nu är jag men Anna, vi har tagit lite kort med min nya tiding och nu ser vi på tv. Ikväll ska jag vara med några härliga tjejer från klassen.:)

Efter skolan idag var jag med carro. Vi solade, körde namnleken och bakade. Ikväll ska jag på träning, den är på sjugandedalens grus. Sen ikväll ska jag se på Andra Avenyn.annorlunda redigering


Det här är en av bilderna jag tog ikväll, den är en väldigt enkel bild. Bilden har fått en liten annorlunda redigering av mig,

så här har jag sett ut idag


                               tröja - BikBok, Skjorta - Gina Tricot, Strumpbyxor - H&M

Diggar dig

skolan gick riktigt fort idag, som alla dagar då men. Vi (glassade) i solen och spelade fotritz. Efter skolan var jag med elin. Nu ska jag gå ut och fota.


mitt och elins goda fika idag!

Om

Min profilbild