LALLAlala

Jag, mamma och carro for till stan en stund idag, vi köpte en ny gummibåt som vi ska ha i älven och bytte Lcd-skydd till mobilen, vi hade fått fel, vi fick ett som passade till en nokia mobil. Jag hittade också en bikiniöverdel och örhängen. Nu ska jag se film.
en bild jag tog nyss

Imorse for jag och carro ut och sprang, det var skönt att vara ute så tidigt när man inte behöver möta så många. Jag var just ute och fotade lite. Idag ska jag vara med carro, jag och mamma ska kanske också ner på stan en stund.


Utkast: Juni 29, 2010

Igår: for jag och Carro till badet, vi träffade Olivia där. Vi badade, solade och pratade. På kvällen var jag med Hanna, Carro och Olivia. Vi såg film, Hotel Rwanda.
Idag: Har jag varit med Olivia och Carro.
Ikväll: Har jag haft match, det blev vinst med 6-2.
18:30 (rolig rubrik idag också)

idag har jag varit med carro. Åh, vad jag har saknat henne, hon har varit i tunisien sen skolavslutningen. Vi har i alla fall spelat kubb, pratat, sett film och kört namnleken. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska jag vara med carro och hanna!


13:03


några bilder som jag tog igår när jag och mamma var/for til stugan!

Strax ska jag och Anna gå till ica och köpa något pris till turneringen i tecken ikväll mot emma och moa. Det är en tradition att vi spelar det när hela släkten sover i stugan. Ikväll ska som sagt hela släkten sova i stugan, vi ska äta surströmming till middag, mums. Det kommer bli jättekul ikväll!

Midsommar idag

Midsommar idag, och det hade nästan inte kunnat vara bättre väder. Jag ska snart cykla till ica och handla lite till ikväll. Jag och mamma ska fara till stugan en liten stund idag. Ha en jättebra midsommar!
22:53

jag gjorde ett litet kollage på några av bilderna jag och anna tog på fåglarna ikväll. Bilden till höger i mitten tycker jag blev lite småcool hah. Nu ska jag läsa i min nya tidning som jag fick idag, jag som har trott att min prenumeration var slut, gissa om jag blev överlycklig när jag såg den i brevlådan! 


vi har matat fåglar;);)


Ikväll har jag och anna gått ut till kajen, vi satt ute på en av bryggorna och hade en mysig picknik. Anna kastade lite chips i vattnet och efter ett tag kom en fågel och började äta, sen kastade vi i lite mer allt efter att det kom fler fåglar, vi försökte att räkna dom, vi tror att det var ca:30 st som kom haha.  

ny design

Idag var jag ju som sagt med Hanna, vi har tagit kort och lite sånt. Vi har också gjort en ny design till mej, bytt header, lite färger och typsnitt. Vad tycker ni om den?:). Snart kommer Anna hit, jag vet inte vad vi ska göra ikväll men vi hittar säkert på nått roligt!strålande väder idag också | två bilder jag tog igår

Jag steg upp vid kvart i 10 idag, gick ner och tog mej lite fika och sen satte jag mej vid tv. Idag är det också strålande väder, härligt. Jag ska gå ut en liten stund nu, sen idag ska jag vara med Hanna.

TRE BILDER FRÅN MIN ONSDAG

Idag for jag, Anna, Monica och Mormor till stugan. Där fikade vi, städade lite, jag och Anna tog också lite kort. Ikväll har jag träning, jag längtar, känns som evigheter sen sist vi hade träning.
Jag är med i en tävling hos Jenny

Jag är med i en tävling hos Jenny Vennberg där priset är en valfri vara från tvspelsweb som max får kosta 200kr. Jag har valt detta stjärnfilter .


Strålande väder

Det är strålande väder idag, jag har legat ute och solat en stund nu på morgonen. Jag ska göra mej lite lunch nu, sen ska jag vara med anna, jag tror vi ska till stugan.
Nytt i byron

Jag och Emma åkte ju som sagt till stan och shoppade idag. Jag hittade två tröjor. En mörkblå hood från Bikbok och en t-shirt/blus från H&M. Jag och Emma har även gjort en liten beställning från H&M idag, och då beställde jag ett linne och en tunika.rolig rubrik

Nu ska jag gå ut och sola en liten stund innan jag och Emma åker ner till stan och shoppar. Nej nu hinner jag inte skriva så mycket mer, måste gå ut nu innan alla moln kommer.


Om

Min profilbild