Sommaren är här nu

Imorgon är det första juni, känns helt underbart, nu är det sommar. Jag, elin, elin och hanna kanske några fler också ska till kajen och bada efter skolan imorgon, det kommer bli första doppet för mej i år.




några väldigt gamla sommarbilder.

Utkast: Maj 30, 2010




Jag vet inte än hur det blir idag, kanske ska vi fara till farmor och om inte det blir så skulle jag nog vara med hanna.

första bilderna på anna trollunge



Foto: Jag Modell: Anna

Idag på morgonen har jag spelat match mot sunnanå, vi vann med 4-0. Efter matchen har jag varit med anna, och vi har fotat. Här ovan ser ni dom 2 första bilderna.

Gårdagens outfit

Jag tog kort på min outfit igår men jag han aldrig lägga ut den, men här kommer den.



                       Linne - GT, Kofta - GT, Cykelbyxor - Kappahl, Strumpbyxor - H&M

En kladdkladdig, och en lite mindre kladdkladd /Hanna

Nu sitter jag här med hanna, vi ska snart cykla till sportfältet och se killarnas match. Efter skolan var jag också med hanna, då bakade vi två kladdkakor, som Hanna och Lollo ska sälja imorgon på holken!


Shopping med Elin och Carro

Vi var ju som sagt lediga idag så då for jag Elin och Carro ner till stan. Jag köpte jeansshorts och cykelbyxor. Jag hittade jättemånga fina tröjor också fast alla var slut i min storlek. Jag har sovmorgon imorgon, skönt!


ledig imorgon

Efter träningen ikväll for dom flesta från laget hem till elin där vi spelade in några ramsor till våran fotbollsfilm. Imorgon är vi lediga, eller vi har operationdagsverk då, och jag har nästan gjort klart allt "jobb" som jag skulle göra så då kan jag bara vara ledig, härligt.




18:36

Både gårdagen och dagen har jag spenderat i ljusvattnet på zon. Det har varit jätteroligt där i helgen. Det blir nog en tidig kväll för mej ikväll, är jättetrött.

Bild på anna och våra efterätter som vi gjorde i fredags.

ÄNTLIGEN HELG

äntligen helg, skönt!
Efter skolan idag for jag och anna till mormor och fikade, sen gick vi hem till mej och såg på tv, vi gjorde också en efterätt som anna hade i läxa att göra. Den var jättegod. Ikväll ska jag mysa framför tv.




18:36

Onsdag idag!
Idag hade jag no prov, det kändes som att det gick riktigt bra. När jag kom hem idag gick jag ut och satte mej i solen, och har suttit där till middagen. Nu hade jag tänkt gå ut och ta lite kort sen ikväll ska jag på träning.




Utkast: Maj 18, 2010

Ikväll har vårat lag krattat på sportfältet. Ååh vad jag längtar tills vi får börja spela där, är riktigt less på grus nu. Efter att vi krattat färdigt cyklade jag, hanna och olivia till holken där vi hade fotokurs.


SVART OCH VIT


Jeansleggings - GT, T-shirt - GT, Tublinne - H&M, Armband - Glitter

TVÅ BILDER SEN NÄR JAG, HANNA OCH ANNA CYKLADE TILL SOLBACKEN

uppdateringen ligger inte på topp just nu, tid finns men vårat internet har försvunnit på vår bärbara och den här orkar jag inte starta. Nu ska jag gå ut och fota, och sen ikväll har vi match mot sunnanå. Tagga!







10:03

Igårkväll slingade jag hannas hår, det blev jättemycket slingor så nu är hanna nästan ljushårig. Det blev jättefint. Idag ska jag kanske följa hanna och hennes familj till deras stuga.


nu ska jag se ett avsnit av one tree hill.




vårblommor



Vi hade det jättetrevligt igårkväll. Vi lagade god mat, skrattade, sjöng, pratade, och lekte lekar. Detta måste vi göra om tjejer. 

Om

Min profilbild