söndag

Gårkvällen spenderades hemma hos olivia med några härliga tjejer. Vi lagade middag, dansade, pratade, jag och hanna gick bus eller godis haha m.m. Det var jätteroligt igår. Idag har jag bara varit hemma och slappat framför tv. Jag funderar på att snart basta och sen är det ju dagens höjdpunkt, ENSAM MAMMA!




lov!!!

äntligen looov!!
Efter skolan idag var jag med anna, vi pratade, såg tv och åt chokladpudding ahha. Nu sitter jag och väntar på att hanna ska komma. Jag vet inte vad vi ska hitta på men det blir nog nått roligt. Ha en bra kväll!♥



TORSDAG

Jag har inte känt mig så fräsch nu i några dagar, har ont i kroppen och känner mej bara risig. Jag for hem innan no`n idag. Nu är det bara en dag kvar sen är det äntligen lov, känns som att det inte hade kunnat komma lägligare. Ikväll blir det att plugga till no prov imorron, och vila så jag orkar till skolan imorgon.




jag satt och kollade på bilder från i somras och hittade då massa härliga bilder från klova!

söndag

idag har jag inte gjort mycket alls, har mest legat framför tv och slöat. Ska träna lite till no provet nu sen äre dagens höjdpunkt, ENSAM MAMMA SÖKER!


första bilden på anna!


lördag

idag har jag varit med anna, vi har fotat och ätit glass&chokladsås. Hon for precis och nu sitter jag och ser just my luck. Efter middan blir det nog också att vara med anna.


<3



tisdag

mamma är i Spanien nu så ikväll fick jag äta middag hos Kocharna, vi åt leverbiff, mums. Jag har inte tänkt skriva så mycket nu, har massor av läxor som måste göras. Efter skolan idag redigerade jag några bilder som jag och hanna tog för nån dag sen, vad tycker ni om dom?


du är bäst!

min morgon


Vaknade ganska tidigt idag, vid halv 9 tror jag. Jag har sett ett avsnitt av one tree hill och städat min garderob. Jag har precis ätit en parisare och lite tårta som mamma kom med från ica. Idag har vi match mot boliden, så nu sitter jag och taggar till den.
hoppas det blir bättre i svanskotan anna♥

min söndag

Hade tänkt fara ut och springa idag, men det blåser så sjukt mycket ute så det kändes inte så roligt, så istället cyklade jag inne. Annars idag har jag inte gjort så mycket, tränat lite till spanskaprovet imorgon, sett tv m.m. Sitter och kikar på lite recept till kakor nu, jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska baka men jag tor nog att det blir nå muffins.




bollkallar



Idag har mitt lag varit bollkallar på Sunnanås match, det var ganska kul. Dom fölorade tyvärr med 1-0. Nu sitter jag här med anna, ikväll ska vi äta middag hos mormor och sen vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Ha en bra kväll!


HELG





nu är det äntligen helg,
dagen har jag tillbringat med li, vi har fotat, pratat och skrattat. Jag älskar den nedersta bilden. Snart ska jag cykla iväg till mormor och äta middag sen ikväll ska jag vara med li.

H&M


LUGN KVÄLL

Kvällen har hittills varit riktigt lugn och skön. Har legat i sängen och sett film och ett avsnitt av one tree hill. Sitter och ser på bonde söker fru nu, sen ska jag basta och plugga lite till spanska provet.



(jag såg nu att inlägget inte hade publicerats, det är nästan 2timmar sent, men nu ska jag lägga mig, godnatt.)

mysigt!!

Kvällen spenderades ju som sagt med li, vi for ut och cyklade en sväng och sen for vi hem till li och gjorde varmoboy och bullar och satte oss sedan vid älven och fikade, pratade och bara hade det jättemysigt.



Om

Min profilbild