veckan


jag har gruvat mej och verkligen inte sett fram imot denna vecka, vi har massor av prov och några glosor. Men nu plötsling känder jag att jag nästan längtar till skolan, om man bortser från alla prov så har vi två eftermiddagar som kommer gå åt till dokumentation med hanna och olivia, en superduper kort skoldag, och friluftsdag. Och så kommer en hel veckas härligt lov efter denna. 

Jag och olivia har insett att vi blir ensama kvar här i några dagar medans dom andra roar sig i fjällen. Men vi har några planer på vad vi kan hitta på, så vi kommer nog ha det toppen här hemma.


kalas
söndag idag!
Igår var jag hos carro nästan hela dagen och jag sov över till idag också. Mamma var på 40- års fest med 80-70 tals tema, ni ser ovan hur snygg hon var, eller?;D Jag tänkte berätta lite kort om igår kväll, vi hade det otroligt kul. Hanna och Elin kom med en väldigt fin entré klädda i reflexjackor och hjälm, skridskor hade dom också. Vi åt middag, såg melodifestivalen, lekte lekar, och kring tolv fick vi för oss att vi skulle ut, hanna och elin åkte skridskor på lillhockeyplanen haha. Tack för dom fina presenterna.


fredagsmys

uppdateringen ligger inte på topp nu, men det finns nästan ingen tid över till det. En vecka till och sen lov, och då lovar jag er att jag ska bli bättre. Denna fredag kväll har varit riktigt lung och mysig. Jag ligger i sängen med massor av kuddar, filtar och täcken. Jag äter popcorn också.


jag vill ha en ring, det är så snyggt!!!!!

basta

hela veckan har jag, anna och carro kommit helt vita i ansiktet och frusna till skolan. Jag börjar bli riktigt less på kylan nu, men jag såg att till veckan ska det bli varmare. Nu ska jag och emma basta.


jag, anna och rektorn på skoljoggen, anna när börjar vi?;)


stan

vi är riktigt duktiga på hålla tiden jag och carro, vi missade både bussen till och hem från stan idag hah. Jag hittade en svart tunika på hm som jag köpte, har inte riktigt bestämt mej om jag ska ha kvar den än. jag har suttit med läxa hela kvällen så jag gjorde nyss ett riktigt gott kvällsfika, varm oboy med grädde & glass, kände att jag var värd det!

 


look at today

jag tänkte göra ett inlägg nu innan jag går iväg till skolan, vi har sovmorgon i en timma. Det är så underbart med sovmorgon, eftersom jag inte sover så mycket längre än vanligt då hinner jag alltid med att göra så mycket. Synd bara att det är -25 här, solen lyser och det är ljust ute..., Men jag funderar endå på att kanske hinna ut och ta kort en liten stund tills fingrarna domnar.andra har kommit

bad uppdate idag, den var riktigt usel igår och i helgen också. Jag har inga ideer om vad jag ska skriva om..,

jag ser lite på os nu, läser också ur min tidning jag fick idag. I julklapp fick jag en prenumeration på tidningen Foto och idag kom andra nummret. Nu har jag ett prov att träna till, tjing! 

 


dokumentation


först vill jag börja med att tack för alla röster jag fick i malins tävling. Jag är verkligen jätteglad över att jag vann, jag vinner aldrig något, men nu så, en reflexskärm. Tack till Malin och tvspelsweb som arrangerade tävlingen.

Jag har just kommit hem från mormor, vi åt korvstroganoff mums. Både jag, hanna och olivia fick dokumentation på skapardagen och hanna och jag har våra ideer hha, en låtsas mick behöver vi så ni kanske förstår vad vi ska göra?;) Nu måste jag träna lite på engelskan sen blir det innebandy.

pizza bakande


jag bjuder på några bilder som jag och hanna tog igår medans vi gjorde pizza, vi dokumenterade det mesta, steg för steg i vårat matlagande haha. Jag tänkte på det här med önskeinlägg, jag har fått en komentar om vad ni vill se men det skulle vara jättekul om jag fick in några till föslag.

hanna


en bild på hanna som jag tog igår.

ut i det kalla

nu har jag och hanna kommit hem från matchen, vi har duschat och bastat lite också. Vi ska strax gå ut och fota, det är kring -20 så det blir nog bara en kort stund.


en gammal bild sen i julas som hanna tog, glöm inte att rösta på mig hos lillaskrollan.:)

önskeinlägg?


finns det något speciellt ni vill att jag ska ta upp på bloggen?
vad vill ni se mer av i min blogg?
foto-tips? outfit? bilder?

skriv något nu, har brist på ideer.,

så här ser jag ut idag

                 
                                 Linne - JC, Strumpbyxor - H&M, Tunika - Monki, Armband - JC

min födelsedag

en sak som jag nog inte har berättat är att jag fyller år idag, och jag måste tacka för alla grattis jag fått idag, fina kort och all fin sång jag har fått lyssnat på. Jag kan fatta mig kort. Min dag har varit super, har fått jättefina presenter och jag har dessutom slagit nytt rekort i att äta plättar. 


bild på semlan jag fick imorse. 

Jag måste också säga grattis till min vän caroline som också fyller år idag.  
 

 


hjälp mig att vinna


Jag är med bland dom tio finalisterna, skulle vara jättesnällt om ni röstade på mig, skulle vara grymt om jag vann. Ni skriver bara att i röstar på mig, superenkelt. Om ni klickar på bilden kommer ni direkt till inlägget och kan rösta.


Om

Min profilbild