ANNA LUNDQVIST

Jag har inget speciellt att berätta men ikväll har jag bakat muffins. Nu har jag tänkt göra mej lite fika sen lägga mej i sängen och se en film. Imorgon har jag match, jag längtar!


Det här är min favorit bild från när jag fotade med anna, jag tycker den blev jättefin!

många bilder i samma struk







Canon EOS 500D + EF 50mm f/1.4 USM

Det blev lite många bilder i samma struk. Men äsch, det är lite dålig skärpa på bilderna men jag gillar dom endå. Jag tycker dom är härliga på nått vis.


regndroppe


Canon EOS 500D + EF 50mm f/1.4 USM

dagens

har precis kommit hem från mormor, åt middag där, pannkaka mums. Sitter och ser på one tree hill nu. Ikväll har jag träning. 


jeans - GinaTricot, Linne - GinaTricot, T-shirt - H&M

16:18 (rolig rubrik idag också)


Canon EOS 500D + EF 50mm f/1.4 USM

redigerar bilder

Ikväll har jag spelat match med 97:orna, vi spelade mot myckle/medle igen och vann med 2-1. Just nu sitter jag och redigerar lite bilder som jag har tagit idag.


Foto: Anna Modell: Jag

första bilderna från igår

Gårkvällen spenderades med hanna, vi var ute och cyklade och träffade massa folk. Senare träffade vi Vendela och Jessica vid ica som följde med oss hem till hanna, vi satt och pratade och hade det jättetrevligt. Jag sov också hos hanna inatt. Har precis ätit lunch och ska snart tillbaka till hanna. Ha en bra dag!



Foto: jag Modell: Anna
Canon EOS 500D + EF 50mm f/1.4 USM





ny header

Har ju som sagt fotat med anna idag, vi fick jättemånga fina bilder, men jag hinner tyvär inte visa någon idag. Jag och anna har gjort en ny header åt mig idag, vad tycker ni bättre eller sämre än den förra?



lördag

Har precis ätit lunch och sitter nu och väntar på att anna ska komma. Vi ska fota idag, vädret är inte på topp men det kommer nog gå bra endå. Senare idag kommer det nog komma upp några bilder från idag så kika in då! Ikväll ska jag vara med hanna och kanske nån mer, det kommer bli jätteroligt.



mysigt!!!

Jag var med hanna efter skolan idag, vi pratade, gjorde lite filmer haha skitkul, har alltid lika roligt då jag är med hanna. Ikväll har jag grillat med några brudar, mysigt! Behöver sömn nu, godnatt!!


match

Har spelat match med 97:erna ikväll, josse och maja spelade också med dom. Vi mötte myckle/medle och vi vann med 2-0. Just nu sitter jag och kämpar med min engelska berättelse som ska vara klar till imorgon. Nu ska jag duscha sen blir det att lägga mej.


gullig bild på världens bästa hanna!♥

svartvit eller färg?

hemma från matchen nu, det gick inte alls bra för oss. Vi förlorade med 5-2 men på onsdag ska vi ta revenge. Nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet. Blir en tidig kväll för mig, är jättetrött.



en till bild på hanna från igår, vilken är finare, svartvit/färg?

match ikväll

Tisdag idag, hemma efter andra skoldagen, den gick riktigt fort. Ikväll har jag match mot bodå, TAGGA!!!



Linne  - H&M, Kavaj - H&M, Strumpbyxor - H&M, Halsband - Imemy, Ringar - Aveny sy, imemy, gt.

MÅNDAG

Ikväll har jag varit på en gemensam träning med 97:orna. Nu sitter jag och ser på fångarna på fortet. Sen ska jag duscha och göra läxan.




tre bilder från idag när jag var med hanna. Jag tycker det blev härliga färger på bilderna!

look of today


Jeans - JC, T-shirt - Monki, Halsband - Indiska

Om

Min profilbild